• Головна
  • Війна
  • Чергова провокація: Росія завдала удару по території Білорусі - оновлено

Чергова провокація: Росія завдала удару по території Білорусі - оновлено

Чергова провокація: Росія завдала удару по території Білорусі - оновлено

Окупанти планують втягнути білоруські війська до війни в Україні

Російські війська здійснили удар з території України по білоруських населених пунктах Копань, Бухличі та Верхній Теребежів. Про це повідомило командування Повітряних сил Збройних Сил України.

"Сьогодні о 14.30 від ДПС надійшла інформація, що російські літаки вилетіли з аеродрому Дубровиця (білорусь), зайшли на територію України, розвернулись над нашими н.п. Городичі та Тумені, після чого нанесли вогневе ураження по населеному пункту Копані (білорусь)", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, про підготовку окупантів до чергової провокації повідомив Міністр оборони Олексій Резніков. Вороги планували обстріляти з повітряного простору України низку населених пунктів на території Білорусі.

Таким чином окупанти планують втягнути білоруські війська до війни в Україні. За словами міністра оборони, українська армія не планувала та не планує ніяких агресивних дій проти Білорусі.

Нагадаємо, на контрольованій російськими військами ЧАЕС планується створення техногенної катастрофи, відповідальність за яку окупанти спробують перекласти на Україну. Підготовку теракту віддав путін.

 

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності