• Головна
  • Війна
  • Від початку повномасштабної війни в Україні загинула 71 дитина

Від початку повномасштабної війни в Україні загинула 71 дитина

Від початку повномасштабної війни в Україні загинула 71 дитина

Понад 100 дітей отримали поранення

Від початку вторгнення російської федерації в Україні загинула 71 дитина та ще понад 100 дітей отримали поранення. Про це уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила у Телеграмі.

За її словами, у місті Малин Житомирської області внаслідок авіаційного удару зруйновано 7 приватних одноповерхових житлових будинків, загинуло 5 осіб, з них троє дітей — п’ятирічна дівчинка та двоє дітей 2021 року народження.

Також 16-річний юнак загинув під час обстрілу на ринку у селищі Жуковського на Харківщині.

Денісова повідомила, що вночі в результаті чергового артилерійського обстрілу у селі Слобожанське Ізюмського району на Харківщині ворожий снаряд влучив до приватного житлового будинку. Під завалами загинули 4 людини: 2 жінки та 2 дітей, 5-річній дівчинці вдалося вижити.

Окрім того, в місті Ірпінь Київської області 10-річна дівчинка отримала наскрізне уламкове поранення і наразі перебуває у лікарні у важкому стані.

Додамо, 17 постраждалих та троє загиблих — такими є наслідки вчорашнього бомбардування дитячої лікарні у Маріуполі. Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розповів, що серед постраждалих — діти, жінки та лікарі, серед загиблих — одна дитина.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності