• Головна
  • Війна
  • Вуличне освітлення на Львівщині не вимикають задля безпеки

Вуличне освітлення на Львівщині не вимикають задля безпеки

Вуличне освітлення на Львівщині не вимикають задля безпеки

Світло дозволяє запобігти мародерству та забезпечити правопорядок

Освітлення на вулицях області та підсвітки фасаду будівель не вимикають з метою безпеки. Водночас у приватних помешканнях вночі світло рекомендують вимикати. Про це розповіли у Львівській обласній військовій адміністрації.

"Поліцейські, разом із співробітниками інших правоохоронних органів, бійцями Територіальної оборони Львівщини, ветеранами-пенсіонерами МВС України, волонтерами та небайдужими громадянами патрулюють вулиці Львова та інших населених міст області, а також несуть службу на блокпостах. Правоохоронці наголошують, що світло дозволяє запобігти мародерству та забезпечити правопорядок", — кажуть у Львівській ОВА.

Та також закликають повідомляти на оперативну лінію 102 або 112 про підозрілих осіб, автомобілі, виявлені позначки, маяки та сигнали, небезпечні чи підозрілі предмети, а також різноманітні правопорушення. До речі, за минулу добу таких повідомлень надійшло майже 2800 — усі вони перевірені.

Водночас мешканців області просять відповідально ставитись до повідомлень на оперативну лінію, оскільки значна їх частка не в компетенції правоохоронних органів. Перевірка повідомлень займає багато часу, який може бути використаний ефективніше.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності