• Головна
  • Війна
  • Російські військові продовжують потрапляти в полон: добірка відео

Російські військові продовжують потрапляти в полон: добірка відео

Російські військові продовжують потрапляти в полон: добірка відео

Скільки російських військових потрапило у полон наразі точно невідомо

Російські військові продовжують потрапляти в полон. Деякі з них навіть здаються самі. Кількість полонених збільшується, але наразі їхнє число точно невідоме. Ми зібрали відео з російськими полоненими з офіційних джерел.

Радниця командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Альона Шевцова опублікувала відео з російськими бійцями, які "в шоці" та "не знають, що сказати".

На цьому відео від радниці командувача Сухопутних військ можна побачити, як оснащені бійці РФ, які називають себе "однією з найсильніших армій світу".

А ось на цьому відео можна послухати ще живих та не захоплених у полон ворогів, які починають усвідомлювати втрати своєї армії.

Тут можна почути, як бурят Іван повідомляє своїм близьким у Росії, що потрапив у полон, та розповідає, що більшості його колег так не пощастило. Він каже, що "нікакой родіни нєт" і визнає, що вони напали.

Водночас на цьому відео один з "визволителів" з травмами каже, які розцінки в Росії за вбивства.

На цьому відео красномовний приклад зміни думки одного з ворожих бійців про "рускій мір" після зустрічі зі Збройними Силами України.

А ось ще один боєць, який вражений станом українських доріг. Тепер він вмовляє телефоном не йти в російську армію і каже, що їхній телевізор обманює громадян.

До речі, Міністерство оборони України прийняло рішення віддавати полонених російських солдатів їхнім матерям, якщо вони приїдуть за ними до України до Києва.

Зробити це бажано якомога швидше, адже Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ повідомило, що відтепер артилеристів у полон навіть не братимуть.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності