• Головна
  • Війна
  • Нацгвардія просить українців блокувати додаток, який зливає інформацію про українську інфраструктуру

Нацгвардія просить українців блокувати додаток, який зливає інформацію про українську інфраструктуру

Нацгвардія просить українців блокувати додаток, який зливає інформацію про українську інфраструктуру

Також варто закликати знайомих та друзів поскаржитись на застосунок

Національна гвардія України просить українців долучитися до блокування додатку Premise — Earn Rewards, який зливає інформацію про українську інфраструктуру.

"Потрібна допомога диванних воїнів. В Google Play та AppStore потрібно знайти цю програму і терміново поскажитись на неї. Додаток використовується для зливання інформації про інфраструктуру, людям платять за фото. Пишуть що СБУ вже підтвердили це", — повідомили на Facebook-сторінці Нацгвардії України.

Для скарги в Google Play потрібно натиснути на три крапки і поскаржитись, а в AppStore — перейти на сайт і надіслати скаргу. У причині скарги варто написати, що додаток використовується для порушення миру в Україні і розгортання війни.Текст для відгуків про застосунок:

This app is used by Russian military. They pay people to leave special markings to coordinate their air bomb attacks. We demand you deactivate it because it puts lives of thousands or even millions of Ukrainians in danger.

Додамо, вчора міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров звернувся до СЕО компанії Apple Тіма Кука заблокувати для громадян РФ Apple Store, підтримати пакет санкцій уряду США та заборонити завантажувати свої продукти в маркети.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності