• Головна
  • Війна
  • Львівщина готова до оборони — Львівська обладміністрація

Львівщина готова до оборони — Львівська обладміністрація

Львівщина готова до оборони — Львівська обладміністрація

У Львові запровадили комендантську годину

Усі екстрені служби та правоохоронні органи Львівщини наразі працюють в посиленому режимі. Об'єкти критичної інфраструктури перебувають під посиленою охороною. Про це у коментарі Lviv.Media повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик.

Територіальна оборона області також розгортається відповідно до формату бойових дій та займає бойове чергування. Оборона продовжує формуватися. Із забезпеченням бійців тероборони проблем немає.

Також вчора до кінця дня встановили 8 блокпостів на в'їзд-виїзд з Львівської області. Це превентивні заходи, які дають можливість проводити огляд транспорту та особистих речей громадян.

"Львівщина готова завжди і до всього", — наголосив Андрій Годик.

Від сьогодні на Львівщині діє комендантська година - від 22 до 6 години ранку. У Львові громадський транспорт курсуватиме до 21:00. Патрульні автомобілі їздитимуть вулицями та повідомлятимуть мешканців про комендантську годину: "Увага! З 22:00 до 6:00 на вулиці мають право перебувати тільки люди, які працюють в спеціальних підрозділах і забезпечують життєдіяльність міста". Це необхідно для того, аби розрізнити диверсантів.

Крім того, усі укриття у Львові мають бути відчиненими. Про це поінформовані голови ОСББ та управляючі компанії. Зараз важливо перевірити, чи відкриті ці приміщення та підготувати їх для тимчасового сховища.

"Якщо ви побачите незрозумілі позначки у доступному місці — зафарбуйте. Якщо помітили такі позначки на даху — повідомте Гарячу лінію міста (15-80). Районні адміністрації мають доручення оперативно зафарбовувати будь-які незрозумілі позначки на будинках", — говорить міський голова Львова Андрій Садовий.

Усі комунальні та аварійні служби міста працюють у штатному режимі. Світло, вода, газ подаються в будинки без перебоїв. Ліфти працюють. Проте, коли звучить сирена — ліфтом користуватися не можна.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності