Укрзалізниця евакуює до 4 тисяч людей щогодини

Укрзалізниця евакуює до 4 тисяч людей щогодини

Евакуаційні рейси не зупиняють

Додаткові евакуаційні поїзди наразі їдуть з Маріуполя, Волновахи, Запоріжжя, Києва, Попасної, Рубіжного, Сіверська та Вінниці. На черзі Дніпро, Хмельницький та Кривий Ріг.

"Десятки тисяч дітей і простих українців врятовано з-під лінії вогню — до 4 тисяч веземо щогодини. І ми не зупинимось", — кажуть в Укрзалізниці.

Там також наголошують, що:

  • Усвідомлено не дають чітких анонсів з графіком відправлення та руху. Це дозволяє їхати "поза радарами" і оперативно коригувати маршрут згідно з підказками зі штабу.
  • Сіли у потяг — не треба селфі з геотегом у Шепетівці. Це нівелює пункт 1.
  • Вимоги дотримання карантинного режиму для посадки на евакуаційні рейси пом'якшено.
  • Бригади Укрзалізниці їдуть у рейсі вже подекуди по кілька діб. Під обстрілами. Без гарячої їжі. Переживаючі за власні родини, але все ж разом з пасажирами, бо це їхній обов'язок.

Нагадаємо, Укразалі призначила додаткові щоденні поїзди зі Львова до Державного польського кордону. Вони курсуватимуть до відміни. Для забезпечення перевезень пасажирів у цьому сполученні залізничники використовують приміський рухомий склад. Також зважаючи на динаміку боїв, Укрзалізниця змінює розклад руху пасажирських поїздів. Низка потягів прямуватимуть в обхід ділянки Харків-Куп’янськ.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності