Росія напала на Україну: хроніка подій

Росія напала на Україну: хроніка подій

Оперативна та перевірена інформація про російсьий напад та українську оборону

На час війни потрібно зберігати спокій та довіряти лише перевіреним джерелам інформації. Читайте Lviv.Media, тут ми писатимемо про все, що відбуваєтся в країні.

В Україні введено воєнний стан у звязку з початку Росієї війни. Вранці Путін оголосив про ведення спеціальної військової операції на Донбасі. Росія здійснила удари по нашій військовій інфраструктурі та наших прикордонниках. У багатьох містах України було чутно вибухи.

Сьогодні, 24 лютого, о 5 ранку збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, а також нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України. Водночас, агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону.

За інформацією командування Об’єднаних Сил, сьогодні, 24 лютого, у районі проведення ОС збито 5 літаків та вертоліт агресорів.

Об'єднані сили дають гідну відсіч збройним силам РФ. Військові підрозділи на своїх позиціях. Противник несе втрати.

Україна закрила повітряний простір. Йдеться про цивільні літаки над нашою державою. Наразі аеропорти закриті, а всі пілоти, що були в небі, попереджені про небезпеку і скеровані на посадку.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності