• Головна
  • Війна
  • Загострення на фронті: представники Кабміну та депутати їдуть на Схід

Загострення на фронті: представники Кабміну та депутати їдуть на Схід

Загострення на фронті: представники Кабміну та депутати їдуть на Схід

Що саме робитимуть на лінії загострення представники влади, Данілов не розповів

Завтра на Схід України їдуть міністри та представники Верховної Ради. Вони будуть перебувати у тих населених пунтках, які зараз страждають від обстрілів окупанта. Таке рішення прийняв сьогодні президент України Володимир Зеленський, а озвучив секретар Ради нацбезпеки Олексій Данілов.

"Президент України ухвалив рішення – завтра на лінію фронту відправляться представники Верховної Ради, відправляється частина міністрів, я відправляюся так само. Будуть у тих містах, які постраждали, там де постраждала наша інфраструктура, школи, садочок",- сказав Данілов.

Він також додав, що Зеленський готовий на переговори із Росією, але це мають бути, власне, представники саме Російської Федерації, а не ватажки так званих Л/ДНР.

Додамо, зараз на окупованих територія почалась евакуація мирного населення до Росії. Відомо, що президент РФ Владімір Путін доручив виплатити усім евакуйованим, які прибувають з території України, по 10 тисяч рублів.

Про евакуацію розповів голова самопроголошеної “ДНР” Денис Пушилін. Він заявив, що відсьогодні мешканців непідконтрольних Україні територій Донецької області евакуйовуватимуть до Росії. Насамперед почнуть вивозити жінок, дітей та людей похилого віку. В окупованому Донецьку уже ввімкнули сигнал тривоги.

Ватажок так званої “ЛНР” Леонід Пасічник також закликав мешканців якнайшвидше виїхати до Росії. Він закликав чоловіків, які здатні тримати зброю в руках, захищати псевдореспубліку.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба уже спростував наступальні плани ЗСУ.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності