• Головна
  • Відео
  • Військовий експерт розповів, яка зараз ситуація на військових підприємствах рф

Військовий експерт розповів, яка зараз ситуація на військових підприємствах рф

Військовий експерт розповів, яка зараз ситуація на військових підприємствах рф

Росіянам доводиться звертатись по допомогу до інших країн, але допомогти можуть тільки країни-ізгої

У росії виникають проблеми із військово-промисловим комплексом. Щоб їх виправити, проти робітників застосовують каральні заходи.

Про це в інтерв’ю для LVIV.MEDIA сказав військовий експерт та керівник інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець.

За його словами, у рф процвітає “військовий комунізм”.

“Фактично паралельно з оцим новим батогом про те, що якщо там люди ухиляються від мобілізації, або здаються в полон і мають отримати 10 років, то так само каральні юридичні заходи росія запровадила вчора проти підприємств, які виконують державне оборонне замовлення росії. Якщо вони там зривають поставки, то керівникам теж загрожує до 10 років ув’язнення. Зараз оцей військовий комунізм у росії поширюється на всі складові. Але це каральні методи”, — сказав Згурець.

Він уточнив, що у росіян починаються проблеми із виготовленням зброї. Тому їм доводиться звертатись по допомогу до інших країн, але допомогти можуть тільки країни-ізгої.

“З приводу можливостей зараз ситуація значно гірша для рф, ніж це було на початок війни. І з огляду на санкцій, і з огляду на вичерпання запасів й існуючої техніки, і запасів виробництва техніки, і запасів щодо ремонту техніки. Всі ці складові зараз збираються докупи, і вони дійсно обмежують виготовлення нового озброєння і обмежують ремонт озброєння, яке зазнає втрат на полі бою. Тому ми якраз бачимо ці істеричні потуги рф закуповувати зброю у Північної Кореї, спроби отримання іранських безпілотників. У країнах-ізгоях зараз головний ізгой — російська федерація — шукає підсилення. Це якраз і є ознакою реальних можливостей російського оборонно-промислового комплексу”, — наголосив експерт.

Також він припустив, що може вплинути на спроможність росії вести війну на виснаження.

“Я дійсно думаю, що вони готові до війни на виснаження через зиму, і далі, і далі, але бачимо, що у них політичне напруження. Наші перемоги на фронті примушують до такого. Спроби зібратися до купи і провести акції, які начебто заспокоять суспільство, а де-факто вони зараз розшарюють суспільство на те, що є загроза мобілізації, і вони зараз намагаються втекти з рф. Але, з іншого боку, намагання погратися м’язами вже не є можливим саме через те, що всі м’язи атрофувалися за період і бойових дій, і за те, що немає живлення, щоб ці м’язи були дійсно міцними”, — сказав Згурець.

Більше дізнайтеся з відео LVIV.MEDIA.

Нагадаємо, ЗСУ знищили іранський безпілотник, який використовували російські окупанти.

Додамо, дії росії щодо псевдорефендумів та проведення мобілізації є абсолютно недоречними і неприйнятними, але це може допомогти Україні отримати більше зброї від країн Заходу.

Відео

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності