В аварії загинув народний артист України Богдан Сташків

В аварії загинув народний артист України Богдан Сташків

За його дружину медики досі борються

У Закарпатській області в ДТП загинув народний артист України Богдан Сташків. А за його дружину медики досі борються. Про загибель 7 жовтня повідомила керівниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Деталі загибелі Богдана Сташківа

Близько 14:10 на автодорозі “Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я” сталася дорожньо-транспортна пригода. “Керуючи автомобілем BMW, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. В подальшому авто перекинулося на дах” — йдеться в повідомленні поліції. Окрім Сташківа, загинув і 59-річний пасажир. 67-річна дружина народного артиста теж була пасажиркою, її госпіталізували.

Про Богдана Сташківа

Артист народився на Рогатинщині, що в Івано-Франківській області. Тривалий час працював у Тисмениці, де очолював відділ культури. Він гастролював у країнах Європи, Канаді, Сполучених Штатів Америки, де популяризував українську пісню, розповіла Онищук. Окрім того, він організовував благодійні концерти для військовослужбовців, хворих дітей та людей з інвалідністю. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності