• Головна
  • Україна
  • Україна програла Бразилії 2:3 на чемпіонаті світу з футзалу: побореться за бронзу

Україна програла Бразилії 2:3 на чемпіонаті світу з футзалу: побореться за бронзу

Україна програла Бразилії 2:3 на чемпіонаті світу з футзалу

Україна програла Бразилії та побореться за бронзу

У Ташкенті 2 жовтня відбувся матч 1/2 фіналу чемпіонату світу 2024 з футзалу, в якому путівку до півфіналу турніру розіграли національні збірні України та Бразилії. Поєдинок завершився перемогою Бразилії з рахунком 3:2. Про це повідомило “Суспільне спорт”.

Суперником України у півфіналі на чемпіонаті світу-2024 з футзалу стала Бразилія — найтитулованіша збірна у світі. На рахунку бразильців п'ять чемпіонських титулів з дев'яти розіграшів світової першості. Зокрема на мундіалі у 1996 році українці теж зустрічалися з Бразилією: стали єдиною командою, що не програла на тому турнірі майбутнім чемпіонам (2:2 на груповому етапі).

Україна забила перший гол за три хвилини до кінця першого тайму: Євгеній Жук віддав пас на Ігоря Чернявського, який обіграв захисників, змістився в центр майданчика та пробив біля лівої стійки.

“Вже на старті другого тайму Бразилія зрівняла рахунок: Дієго з гострого кута пробив, а м'яч зрикошетив від Ростислава Семенченка у ворота. А менше ніж за хвилину Дієго на добиванні переграв Олександра Сухова та вивів Бразилію уперед. На 29-й хвилині Україна відновила паритет у матчі — у воротах відзначився Ігор Корсун. На 36-й хвилині "синьо-жовті" заробили шосту жовту карту, через що Бразилія здобула право на 10-метровий пенальті. Пробивав Дієго, Сухов дотягнувся до м'яча, однак не зміг парирувати удар”, — йдеться у повідомленні.

Україна матиме ще один матч на чемпіонаті світу-2024 — українці проведуть поєдинок за третє місце. Суперник України визначиться у другому півфіналі, де у протистоянні зійдуться Аргентина та Франція.

Матч за третє місце відбудеться у неділю, 6 жовтня о 15:30 за київським часом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності