ДСНС створила мобільну гру для дітей

Рятівничок

Гра “Рятівничок” навчатиме дітей пожежної безпеки

У ДСНС презентували мобільну гру для дітей про пожежну безпеку “Рятівничок”. Вона навчає дітей, віком від 6 до 12 років, правил пожежної безпеки і розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути у реальному житті. Про це 16 вересня повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

“ДСНС впроваджує чимало безпекових проєктів з акцентом на цифровізацію та дистанційне навчання підростаючого покоління безпеці життєдіяльності. Адже це важливо в умовах сьогодення, коли не всі діти можуть навчатися офлайн. Гра “Рятівничок” спрямована на те, аби в цікавій формі навчити їх основним правилам пожежної безпеки та зберегти найцінніше - життя”, - зазначив т.в.о. директора Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Олександр Чекригін.

У "Рятівничку" діти можуть переглянути навчальні відео та пройти 10 рівнів, кожен з яких навчає безпекових навичок, що допомагають запобігати пожежам і правильно реагувати на надзвичайні ситуації. 

“Гра містить веселі та інтерактивні мініігри, що дозволяють дітям відчути себе справжніми вогнеборцями, ліквідовувати пожежі, евакуйовувати людей та надавати їм першу домедичну допомогу”, — йдеться у повідомленні.

Завантажити гру можна на платформах IOS та Android.

 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності