• Головна
  • Україна
  • Наталю Калмикову призначили міністеркою у справах ветеранів

Наталю Калмикову призначили міністеркою у справах ветеранів

Наталю Калмикову призначили на посаду Міністра у справах ветеранів України

До призначення вона була заступницею міністра оборони з питань соціального розвитку

У четвер, 5 вересня, депутати Верховної Ради погодили Наталю Калмикову на посаду міністерки у справах ветеранів України. “За” призначення проголосувало 256 народних депутатів. Про це повідомив нардеп від партії “Голос” Ярослав Железняк.

Міністерство у справах ветеранів

До Наталі Калмикової виконувачем обов'язків міністра у справах ветеранів був десантник та ветеран російсько-української війни Олександр Порхун. 5 вересня він повідомив, що буде працювати в Офісі президента. Наталя Калмикова до призначення керівницею Мінвету була заступницею міністра оборони України з питань соціального розвитку.

Нагадаємо, 5 вересня Верховна Рада також затвердила низку кадрових змін. Світлана Гринчук призначили новим міністром закордонних справ. Ольгу Стефанішину призначили віцепрем'єр-міністеркою з питань євроінтеграції — міністеркою юстиції України. Міністром захисту довкілля та природних ресурсів стала Світлана Гринчук. Також Олексія Кулебу призначили очільником нового Міністерства з відновлення – розвитку громад та територій. Миколу Точицького призначили міністром культури та стратегічних комунікацій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності