• Головна
  • Україна
  • Ольгу Стефанішину призначили віцепрем'єр-міністеркою з питань євроінтеграції — міністеркою юстиції України

Ольгу Стефанішину призначили віцепрем'єр-міністеркою з питань євроінтеграції — міністеркою юстиції України

Ольгу Стефанішину призначили віцепрем'єр-міністеркою з питань євроінтеграції — міністром юстиції України

4 вересня її звільнили з посади віцепрем'єр-міністерки з питань євроінтеграції

У четвер, 5 вересня, Верховна Рада України проголосувала за призначення Ольги Стефанішиної віцепрем'єр-міністеркою з питань євроінтеграції — міністеркою юстиції України. “За” проголосувало 253 народних депутати. Про це повідомив нардеп від партії “Голос” Ярослав Железняк.

Про призначення

Відтепер віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина також очолила Міністерство юстиції. До неї Мін’юст понад пʼять років очолював Денис Малюська, який 3 вересня 2024 року подав у відставку, а вже 4 вересня депутати Верховної Ради погодили його відставку.

До слова, 3 вересня Ольга Стефанішина також подавала у відставку з посади віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й на наступний день Верховна Рада погодила її звільнення. А тепер вона займає подвійну посаду. Нагадаємо, 5 вересня також звільнили міністра закордонних справ Дмитра Кулебу. Замість нього Міністерство закордонних справ очолив Андрій Сибіга, який був першим заступником міністра.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності