У Луцьку затримали чоловіка, який стріляв по охороні ТЦК

У Луцьку затримали чоловіка, який стріляв по охороні ТЦК

Зловмиснику загрожує до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі

У середу, 4 вересня, у Луцьку затримали чоловіка, який стріляв військових на посту ТЦК. Ним виявився 40-річний місцевий мешканець. Про це повідомили у поліції Волинської області.

Поліція знайшла нападника через декілька днів

У ніч вівторка, 27 серпня, під час комендантської години невідомий чоловік стріляв у охорону Луцького ТЦК. Внаслідок чого поранено солдата, який в цей час перебував на посту. Нападник втік з місця події, проте після проведення низки оперативних заходів, поліція знайшла та затримала зловмисника. Ним виявився 40-річний місцевий житель. При ньому вилучили зброю, яку відправили на експертизу.

Мотиви нападу наразі з'ясовуються. Слідчі відкрили кримінальну справу за фактом посягання на життя військовослужбовця. Затриманому загрожує до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі. Нагадаємо, почувши постріли, військові відкрили вогонь у відповідь. Внаслідок стрілянини один з солдатів отримав поранення, його госпіталізували. У Оперативному командуванні "Захід" пояснили, що у разі загрози життю військовослужбовців, охорона має право застосовувати зброю для захисту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності