• Головна
  • Україна
  • Під час навчального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2 університету Повітряних Сил

Під час навчального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2 університету Повітряних Сил

Під час навчального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2 університету Повітряних Сил

В результаті аварії загинуло двоє членів екіпажу

Під час навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2, на якому вчилися літати курсанти Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба. В результаті катастрофи загинуло двоє членів екіпажа. Про це ввечері 1 вересня повідомила пресслужба університету.

В навчальній авіаційній бригаді університету під час виконання навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2. Родина університету зазнала непоправної втрати – екіпаж повітряного судна у складі двох осіб загинув” — йдеться в повідомленні пресслужби ХУПС.

Зазначимо, що університет не уточнює дату та місце катастрофи. На місці події працюють слідчі, профільні експерти, фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони України. Командування університету та військової частини сприяють детальному аналізу та встановленню причин авіаційної події.

До оприлюднення результатів розслідування університет просить утриматись від припущень та коментарів та з розумінням ставитись до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності