• Головна
  • Україна
  • ОК “Захід” повідомило деталі стрілянини на пості Луцького ТЦК

ОК “Захід” повідомило деталі стрілянини на пості Луцького ТЦК

ОК “Захід” повідомив деталі стрілянини на пості Луцького ТЦК

Поранений солдат перебуває у лікарні

У ніч вівторка, 27 серпня, під час комендантської години невідомий чоловік стріляв у охорону Луцького ТЦК. Внаслідок чого поранено солдата, який в цей час перебував на посту. Інформацію підтвердили у Оперативному командуванні "Захід".

Військові мають право на захист у разі загрози

Як вказано у повідомленні, невідомий чоловік вчинив озброєний напад на охорону Луцького територіального центру комплектування. Нападник відкрив вогонь по посту охорони, у результаті чого поранено старшого солдата. Зараз постраждалий перебуває в госпіталі на лікуванні.

“Військовослужбовці, які вчора перебували на посту охорони, — це військові із бойовим досвідом яких, після поранень перевели на службу до Луцького ТЦК. Всі вони — місцеві, які героїчно пішли захищати нашу землю із самого початку російського вторгнення. Вони отримали поранення і були переведені на службу в тил. "Від росіян ми могли чекати чого заагодно, але від своїх...», — кажуть сьогодні вони”, — йдеться у повідомленні.

Солдати, які несли службу на посту, оперативно відреагували і відкрили вогонь у відповідь, проте нападнику вдалося втекти, його розшукують правоохоронці. У командуванні пояснили, що у разі загрози життю військовослужбовців, охорона має право застосовувати зброю для захисту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності