• Головна
  • Україна
  • У Міністерстві освіти переплутали назву області — Волинську назвали Луцькою

У Міністерстві освіти переплутали назву області — Волинську назвали Луцькою

Міністерство освіти і науки України

Менш ніж за дві години помилку виправили

Міністерство освіти та науки запустило 27 серпня на своєму сайті всеукраїнське опитування “про реальний стан освіти”. Під час опитування батькам, школярам, освітянам та студентам пропонують поділитися думкою про проблеми в системі освіти, які потребують першочергового розв’язання, а також оцінити, наскільки вони задоволені якістю навчання.

Опитування з’явилося на сайті Міністерства о 15:05 і починалося зі стандартного запитання: “Де ви проживаєте на даний момент”. А респондентам пропонували обрати з переліку свою область. І от в переліку, між Луганською та Львівською областю стояла Луцька. Волинської області у списку не було.

Менш ніж за дві години, о 16:50, помилку помітили та виправили. Луцька область зникла. Натомість з’явилася Волинська.

До слова, про проведення опитування на щорічній Серпневій конференції освітян оголосив Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Основа ефективних управлінських рішень — це якісні дані. Важливо, щоб уряд й освітяни були в одній системі координат. Саме тому запускаємо національне опитування для батьків, дітей і вчителів, щоб дізнатися фідбек про систему освіти. Опитування допоможе отримати якісну інформацію про те, що відбувається у сфері освіти, пріоритезувати наші дії та спланувати наступний рік роботи”, — заявив Михайло Федоров.

Додамо, що це вже не вперше на такому високому рівні “перейменовують” Волинську область на “Луцьку”. У липня 2020 року у відео на сайті Президента у влозі про поїздку Зеленського на Волинь область назвали Луцькою, зробивши відповідний напис у титрах.

Відео виклали на сторінку Офісу Президента у Facebook і в Youtube. Проте, вже за декілька годин помилку виправили.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності