• Головна
  • Україна
  • Неповнолітня дівчина без водійських прав вчинила ДТП з трьома загиблими на Прикарпатті

Неповнолітня дівчина без водійських прав вчинила ДТП з трьома загиблими на Прикарпатті

Неповнолітня дівчина без водійських прав вчинила ДТП з трьома загиблими на Івано-Франківщині

Аварія трапилась на трасі Мукачево — Львів

На Івано-Франківщині 17-річна водійка Opel Insignia, яка не мала водійського посвідчення, вчинила смертельну ДТП з Škoda Octavia. Внаслідок аварії загинула сама неповнолітня водійка, 20 річний пасажир Opel і 35-річний водій Škoda. 31-річна пасажирка Škoda отримала травми та була госпіталізована. Про це 20 серпня повідомила пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Виїхала на зустрічну смугу

ДТП трапилась 19 серпня, близько 12:00, на дорозі “Мукачево — Львів”, між населеними пунктами Крилос та Тязів, Івано-Франківської області. За попередньою інформацією, 17-річна жителька Галича, керуючи Opel Insignia, пішла на обгін та виїхала на смугу зустрічного руху. Там вона зіткнулася із Škoda Octavia, яким керував 35-річний мешканець Чернівців. Як виявилось у неповнолітньої водійки не було водійського посвідчення.

Внаслідок ДТП обидва водії загинули на місці інциденту. 20-річний пасажир Opel Insignia, мешканець  Галича, помер у машині швидкої медичної допомоги. А 31-річну пасажирку Škoda Octavia, мешканку Вінниці госпіталізували” — йдеться в повідомленні поліції. За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності