Чотирьох диверсантів затримали за підпал залізниці

Російські агенти підпалювали об'єкти Укрзалізниці: затримано чотирьох осіб

Чоловіків, які підпалювали релейні шафи на залізниці, затримали на Харківщині та Черкащині

Правоохоронці затримали чотирьох диверсантів, які діяли на замовлення російської розвідки та підпалювали об'єкти Укрзалізниці у Харківській та Черкаській областях. Про це 19 серпня повідомили у Службі Безпеки України.

Затриманим загрожує довічне ув'язнення

Чоловіки намагалися зірвати перевезення зброї та боєприпасів для Збройних Сил України, підпалюючи релейні шафи на залізничних магістралях. На Харківщині двох диверсантів затримали "на гарячому", коли вони вночі намагалися підпалити батарейну шафу залізничного світлофора. Вони заздалегідь відслідкували розклад руху поїздів, щоб максимально порушити їхнє переміщення. Правоохоронці задокументували їхні дії та затримали під час спроби підпалу.

У Черкаській області затримали дезертира-контрактника, який переховувався в регіоні та виконував підпали на замовлення Росії. Він залучив до діяльності свого знайомого — місцевого безробітного. Вони намагалися знищити вісім релейних шаф на стратегічно важливих залізничних напрямках.

Усім затриманим повідомили про підозру у вчиненні диверсії в умовах воєнного стану за попередньою змовою групою осіб. Зловмисники перебувають під вартою і їм загрожує довічне ув'язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності