• Головна
  • Україна
  • На Тернопільщині військовому повідомили про підозру через вбивство

На Тернопільщині військовому повідомили про підозру через вбивство

На Тернопільщині військовому повідомили про підозру через вбивство

Службовцю може загрожувати довічне ув’язнення

Військовослужбовцю, який застрелив та поранив мешканців села на Тернопільщині, повідомили про підозру. Йому інкримінують умисне вбивство. Підозрюваному може загрожувати довічне ув’язнення, повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону у п’яницю, 16 серпня.

За даними правоохоронців, у четвер, 15 серпня, 45-річний солдат батальйону Сил тероборони ЗСУ самовільно залишив військову частину разом із ввіреною йому зброєю та близько 15:35 влаштував стрілянину у центрі села Доброводи Збаразької ТГ. Чоловік зробив кількадесят пострілів, після чого втік. Внаслідок стрілянини загинули дві мешканки села, ще четверо отримали поранення. Постраждалих доправили до лікарні.

Невдовзі 45-річного військовослужбовця затримали правоохоронці. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Наразі вирішується питання щодо обрання для нього міри запобіжного заходу, зокрема прокурори наполягають на триманні під вартою без права внесення застави. 45-річному солдату може загрожувати довічне ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності