• Головна
  • Україна
  • В українки при перетині кордону з Польщею виявили 16 фальшивих штампів у паспорті

В українки при перетині кордону з Польщею виявили 16 фальшивих штампів у паспорті

Паспорт України

Жінка не зізналася в тому, що штампи в її паспорті підробні

Польські прикордонники на залізничному переході в Перемишлі виявили в документах українки півтора десятка фальшивих копій штампів прикордонного контролю п’яти європейських країн. Про це 14 серпня повідомили польські прикордонники.

Інцидент трапився 13 серпня під час перевірки мандрівників, які виїжджали з Польщі міжнародним потягом до України. На реєстрації 25-річна українка надала два паспорти.

Під час перевірок офіцер прикордонної служби помітив підробку штампів прикордонного контролю, які нібито поставили польські, литовські, латвійські, чеські та австрійські служби. “Детальний аналіз підтвердив підозри. Було виявлено 16 фальшивих відбитків, які нібито підтверджують проїзд через прикордонні пункти в Празі, Ризі, Вільнюсі, Відні та Медиці”, — йдеться у повідомленні.

Шахрайство також підтвердили служби перелічених країн. Проте у використанні підробок жінка не зізналася. Прикордонники затримали обидва паспорти та проводять подальші дії у справі. Вони готують матеріали, які потім передадуть до суду.

Польські прикордонники пояснюють, що іноземці використовують такий вид фальшивки, щоб легалізувати прострочене перебування (тобто те, яке довше, ніж дозволено законодавством) у країнах ЄС.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності