• Головна
  • Україна
  • Маскували під пральний порошок: в Одесі у контрабандистів вилучили кілограм кокаїну

Маскували під пральний порошок: в Одесі у контрабандистів вилучили кілограм кокаїну

Маскували під пральний порошок: в Одесі у наркоторговців вилучили кілограм кокаїну

За цінами чорного ринку вартість такої кількості кокаїну перевищує 2 млн грн

В Одесі працівники поліції викрили місцевого мешканця та його знайому на контрабанді наркотиків з-за кордону. Під час затримання у зловмисників вилучили близько кілограма кокаїну, вартість якого, за оцінками правоохоронців, перевищує 2 млн грн. Про викриття злочинців у середу, 14 серпня, повідомила пресслужба Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Кокаїн жінка привезла з Нідерландів

За даними правоохоронців, мешканець Одеси організував схему міжнародного наркотрафіку, до якого залучив свою знайому. Зловмисник дистанційно придбав у Нідерландах кілограм кокаїну, а його спільниця мала доставити його в Україну. Жінка поїхала за кордон на власному авто та забрала наркотики у продавця і, щоб не викликати підозр у працівників митниці, заховала їх у коробки з-під прального порошку.

Правоохоронцям вдалося викрити зловмисників, і їх обох затримали, коли “кур’єрка” повернулася до Одеси. Кокаїн у контрабандистів вилучили, за даними працівників поліції його загальна вартість на чорному ринку становить понад 2,3 млн грн. Зловмисникам повідомили про підозру у контрабанді наркотиків, організатора схеми наразі тримають під вартою, а його спільниця перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Їм загрожує від 10 до 12 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності