• Головна
  • Україна
  • Військовий зі Львова з фронту приїхав на Олімпіаду, щоб підтримати доньку

Військовий зі Львова з фронту приїхав на Олімпіаду, щоб підтримати доньку

Військовий зі Львова з фронту приїхав на Олімпіаду, щоб підтримати доньку

Олег Височанський запланував відпустку ще минулого року, щоб підтримати доньку-гімнастку під час виступу на Олімпіаді

Батько капітанки збірної України з художньої гімнастики — львів’янки Марії Височанської, — з фронту приїхав до Парижа, що підтримати доньку. Чоловік запланував відпустку ще минулого року, проте не знав напевне, чи зможе приїхати. Про це повідомили журналісти Суспільне.Спорт у суботу, 10 серпня.

"Я так плакала, ви собі не уявляєте, бо тата не мали відпустити. Після виступу я їх знайшла, побачила — і тато з мамою мені махали. Чесно, я навіть не очікувала, що може бути таке. Чудеса бувають, вони стаються з нами, головне — в них вірити", — розповіла журналісткам Марія Височанська.

Мати гімнастки розповіла, що чоловікові довелося з фронту попутками діставатися до Києва, а звідти — до Львова. "У художніх гімнасток спортивне життя коротке, тому вирішили, що нема чого втрачати цей шанс”, — додала вона.

Олег Височанський брав участь в бойових діях ще з 2014 року, зокрема боронив Донецький аеропорт. Попри важке поранення, з початком повномасштабного вторгнення він вирішив повернутися до війська.

До слова, Марія Височанська у складі збірної України з художньої гімнастики посіла сьоме місце у фіналі багатоборств Олімпіади 2024 в Парижі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності