• Головна
  • Україна
  • У київському парку через падіння дерева загинула людина: є постраждалі

У київському парку через падіння дерева загинула людина: є постраждалі

Упало дерево

Усі необхідні служби працюють на місці падіння дерева

У київському парку через падіння дерева загинула людина, ще четверо постраждали. Про це ввечері 30 липня повідомило агентство Укрінформ, посилаючись на інформацію від посадовця Шевченківської РДА  Києва.

“Унаслідок негоди упали дерева, загинула одна людина, а четверо постраждали”, - сказав співрозмовник агентства. Постраждалим надають медичну допомогу.

Київська міська державна адміністрація повідомила, що станом на цей час усі комунальні служби на місці. Допомогу з прибирання дерева надають рятувальники Київської служби порятунку.

Оновлення. Згодом поліція Києва уточнила, що загинула одна людина, а ще трьох травмованих людей доставили до лікарні. Одна з потерпілих у важкому стані.

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 20:00. “Внаслідок падіння дерева в парку у центральній частині міста травмовано чотирьох громадян  - чоловіка та трьох жінок. Потерпілих каретою швидкої допомоги госпіталізовано до лікарні, де одна з жінок, внаслідок отриманих травм, померла. Ще одна жінка знаходиться у важкому стані”, — йдеться у повідомленні поліції. 

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за службову недбалість.

Нагадаємо, у лютому в селі Брониця Дрогобицького району в лісі на жінку впало дерево.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності