• Головна
  • Україна
  • Повітряне командування «Захід» отримало чеські зенітні установки MR-2 Viktor

Повітряне командування «Захід» отримало чеські зенітні установки MR-2 Viktor

Кулеметні комплекси MR-2 Viktor

Гроші на перші зенітні установки збирали громадяни Чехії в межах акції «Подарунок для Путіна»

Повітряне командування «Захід» отримало нові зенітні кулеметні установки, про це вони повідомили на своїй Facebook сторінці у понеділок, 15 липня. Кулеметні комплекси MR-2 Viktor передали із Чехії, гроші на зброю збирали прості чехи в Чехії в межах акції «Подарунок для Путіна».

Кулеметні комплекси MR-2 Viktor

Комплекс MR-2 Viktor — це спарений кулемет КПВ калібру 14.5 міліметрів чеського виробництва на шасі японського пікапа Toyota Land Cruiser 70. «Комплекси значно посилять вогневу міць мобільно-вогневих груп та будуть розташовані навколо об’єктів інфраструктури», — розповів старший офіцер групи бойової підготовки зенітного ракетного полку.

Чеські кулеметні установки — це потужний комплекс, який будуть ефективно застосовувати для боротьби з ворожими дронами і крилатими ракетами, що летять на малих висотах. Гроші на перші зенітні установки збирали прості чехи в межах акції «Подарунок для Путіна». Скільки саме кулеметних установок передали чехи не розголошують з питань безпеки.

Нагадаємо, що мобільні вогневі групи повітряного командування «Захід» демонструють високу результативність та ефективність під час відбиття російських ракетно-авіаційних ударів. Їхня бойова робота дозволяє зменшити навантаження на зенітні ракетні комплекси, знизити витрати дорогих зенітних ракет та суттєво збільшити кількість знищених ворожих цілей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності