• Головна
  • Україна
  • Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві посадовця Запорізької міськради

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві посадовця Запорізької міськради

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві запорізького посадовця

Ще одного зловмисника, причетного до вбивства, оголосили в розшук

У Києві правоохоронці затримали одного з двох підозрюваних у вбивстві посадовця міської ради Запоріжжя, іншого оголосили у розшук. Обоє зловмисників — мешканці інших областей. Правоохоронці виявили, що вони планували вбивство протягом кількох днів, про це повідомила пресслужба Національної поліції України у понеділок, 1 липня.

За даними правоохоронців, до вбивства директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максима Денщіка були причетні двоє чоловіків віком 21 та 33 роки. Вони обоє — мешканці інших областей. Зловмисники змовилися та кілька днів вистежували запорізького посадовця й планували його вбивство. Докази цього працівники поліції виявили під час обшуків за адресами, де тимчасово переховувалися злочинці.

Після вбивства зловмисники втекли з міста та переховувалися в інших областях. Правоохоронці розшукували їх протягом двох тижнів, і нещодавно у Києві їм вдалося затримати одного з двох підозрюваних. Чоловіка доставили до Запоріжжя та взяли під варту. Іншого зловмисника оголосили в розшук.

Нагадаємо, вбивство директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максима Денщіка сталося 11 червня. Зловмисники підстерегли чоловіка біля його будинку. Один зі злочинців п’ять разів вистрілив у посадовця, після чого обоє втекли. Від отриманих поранень Максим Денщік помер на місці злочину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності