• Головна
  • Україна
  • На Буковині чоловік видавав себе за військового, щоб виїхати з країни

На Буковині чоловік видавав себе за військового, щоб виїхати з країни

На Буковині чоловік видавав себе за військового, щоб виїхати з країни

Чоловік мав з собою військову форму та документи

У Чернівецькій області прикордонники впіймали чоловіка, який видавав себе за військового, щоб перетнути кордон. Порушник мав з собою військову форму та відповідні документи, проте виявилося, що вони були частково сфальсифіковані, повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України у суботу, 29 червня.

Як розповіли військові, порушник привернув увагу правоохоронців на одному із блок-постів Чернівецької області. Чоловік видавав себе за військового у відпустці та мав із собою і форму, і документи.

“Він представився військовослужбовцем одного з підрозділів морської піхоти та сказав, що перебуває у відпустці. Як доках пред’явив військовий квиток“, — розповіли у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Після більш ретельної перевірки виявилося, що порушника звільнили з війська ще у 2019 році — запис про це був у його військовому квитку. Також там був запис і про поновлення порушника на службі, проте він не був завірений печаткою. Також ексвійськовий мав при собі специфічні інструменти, за допомогою яких планував незаконно перетнути кордон.

Згодом чоловік зізнався, що мав намір потрапити до Румунії, оминаючи пункти пропуску. Ексвійськового затримали та склали щодо нього протокол про адміністративне порушення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності