• Головна
  • Україна
  • Укрзалізниця закликала приватні лабораторії не передавати поїздами кров для аналізів

Укрзалізниця закликала приватні лабораторії не передавати поїздами кров для аналізів

Укрзалізниця закликала приватні лабораторії не передавати поїздами кров для аналізів

Компанія зупинятиме усі спроби перевезення чи передачі заборонених речей у пасажирських потягах

У четвер, 27 травня, працівники Укрзалізниці зупинили спробу приватної лабораторії відправити пасажирським потягом біологічні матеріали для аналізів. Про цей випадок пресслужба компанії повідомила на офіційному сайті та закликала людей припинити передавати потягами заборонені речі.

Як йдеться в повідомленні, на початку повномасштабного вторгнення через проблеми з традиційною логістикою, поїзди Укрзалізниці, зокрема й пасажирські перевозили чимало критичних відправлень. Проте вже зараз, коли спеціалізовані й звичайні перевізники відновили свою роботу, компанія посилює контроль за дотриманням своїх правил та не допускає перевезення заборонених речей.

Зокрема 27 червня провідники зупинили спробу передати поїздом біологічні матеріали для аналізів приватної лабораторії. “Це далеко не перший випадок, коли приватні лабораторії вчиняють так, вочевидь, намагаючись зекономити на спеціалізованих перевезеннях. Не варто й говорити, що результати аналізів, які доставляються без контролю температурного режиму, можуть викликати чимало сумнівів, але навряд чи лабораторії чесно повідомляють клієнтам, як саме намагаються організувати свою логістику“, — розповіли в Укрзалізниці.

Після цього випадку компанія звернулася до своїх пасажирів та до підприємців з проханням припинити передавати потягами заборонені речі, зокрема документи, тварин, квіти, їжу та ліки тощо. “Ми цінуємо, що до Укрзалізниці та наших поїзних бригад звертаються як до останньої надії вирішити й щось терміново доставити, але наголошуємо: робити це можна виключно із речами, дозволеними до перевезення, і в офіційний спосіб. Зокрема, через партнерську програму Укрзалізниці та Укрпошти “Залізна_пошта”. 10 поштових вагонів регулярно курсують у складі пасажирських поїздів”, — додали в Укрзалізниці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності