Укрзалізниця відтепер може перевозити вантажі в Польщі

Укрзалізниця виходить на ринок вантажоперевезень Польщі та ЄС

Компанія отримала ліцензію на перевезення вантажів залізницею у Польщі

Компанія Ukrainian Railways Cargo Poland, яка належить Укрзалізниці, отримала дозвіл на перевезення вантажів у Польщі. Про це повідомили у четвер, 27 червня, у пресслужбі компанії.

Євген Лященко, керівник Укрзалізниці, зазначив: "Продовжуємо системно працювати над євроінтеграцією залізниці та розвитком міжнародних послуг. Отримання ліцензії — це ще один крок на шляху створення повноцінного міжнародного залізничного оператора, який зможе запропонувати своїм клієнтам єдиний транскордонний транспортний сервіс".

Повноцінно поїзди почнуть курсувати з наступного року

Спершу компанія почне перевозити більше вантажів через українсько-польський кордон. Відтак компанії, які займаються відправленням вантажу, зможуть доставляти його напряму через один сервіс без необхідності укладати низку договорів з різними компаніями. А повноцінно працювати Ukrainian Railways Cargo Poland має почати в Польщі вже наступного року.

Нагадаємо, нещодавно Укрзалізниця призначила додаткові поїзди з Києва до Львова та зі Львова до Карпат. Додатковий рейс до Рахова зі Львова проходитиме через популярні туристичні міста в Карпатах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності