Ще 90 українців повернулися додому з російського полону

Повернені з полону

Серед звільнених — воїни ЗСУ, ВМС, Нацгвардії, тероборонці та прикордонники

У межах обміну 90 українців повернулися додому з російського полону. Про це ввечері 25 червня повідомив Президент Володимир Зеленський. 

Серед звільнених – воїни Збройних Сил України, ВМС, Нацгвардії, тероборонці та прикордонники: захисники Маріуполя, ЧАЕС, Херсонського, Донецького, Харківського, Запорізького та Луганського напрямків. 

На рідну землю повернулися зокрема 32 нацгвардійці, 18 прикордонників, 17 представників Військово-морських Сил, 15 бійців ЗСУ та 8 тероборонівців.

Зокрема, вдалося повернути 59 Оборонців Маріуполя, з них 52 бійці, що вийшли з “Азовсталі”. З полону визволено 5 нацгвардійців, які охороняли ЧАЕС.

Загалом додому повертаються українці, захоплені в полон на Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому та Луганському напрямках.

“Пам’ятаємо про всіх наших людей у російському полоні. Продовжуємо роботу для звільнення кожного й кожної. Шукаємо правду про всіх, кого може утримувати ворог”, – наголосив Володимир Зеленський. 

Нагадаємо, 31 травня з російського полону повернули 75 українців. Серед них — військовослужбовці Збройних Сил України, Національної гвардії, прикордонники, а також четверо цивільних осіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності