У Румунії перевернувся автобус з українцями

ДТП з автобусом

Деякі з пасажирів автобуса травмувалися

Зранку 22 червня, близько 5:00, у Румунії перевернувся туристичний автобус, у якому було пів сотні українців. Дев’ятеро з них травмовані. Автобус прямував до Болгарії. Про це написало Суспільне, посилаючись на інформацію МЗС.

У відомстві розповіли, що з-поміж 50 громадян України, які перебували в автобусі, 9 людей отримали незначні травми. Їм надали консульську допомогу. Згодом усі продовжили подорож на іншому автобусі.

Румунські медіа з посиланням на поліцію пишуть, що загалом в автобусі було 59 людей, деякі з них — болгари. Аварія трапилася за містом Пуфешть. За попередніми висновками слідчих, водій автобуса заснув за кермом. Тест на алкоголь показав, що він був тверезим.

Нагадаємо, раніше, в Румунії автобус із 42 українськими дітьми зіткнувся з вантажівкою. 17 червня на трасі, яка веде до румунського міста Констанца трапилась ДТП за участі вантажівки та рейсового автобуса, в якому перебувало 57 українців. Серед пасажирів 42 дитини. Кількох людей довелось госпіталізувати, Аварія трапилась на залізничному переїзді між селами Таріверде та Бая.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності