• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті прикордонникам знову довелось зупиняти ухилянтів попереджувальними пострілами

На Закарпатті прикордонникам знову довелось зупиняти ухилянтів попереджувальними пострілами

На Закарпатті прикордонникам знову довелось зупиняти ухилянтів попереджувальними пострілами

Біля кордону з Угорщиною затримали ще девʼятьох ухилянтів

На Закарпатті 14 червня прикордонники затримали ще девʼятьох ухилянтів, які незаконно хотіли потрапити до Угорщини. На цей раз ухилянтами виявились четверо закарпатців, троє жителів Київщини та двоє мешканців Чернігівщини. Декількох втікачів довелось зупиняти пострілами у повітря, повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ.

Девʼять ухилянтів

Прикордонники відділу “Лужанка” за кількасот метрів від кордону затримали трьох жителів Київщини, які самостійно проклали маршрут до Угорщини, користуючись онлайн картами. Також вони затримали чотирьох закарпатців, які заплатили по 5,5 тис. доларів переправникам за допомогу у втечі. “Під час затримання порушники спробували втекти від прикордонного наряду. Щоб зупинити зловмисників, прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору” — йдеться у повідомленні ДПСУ.

Ще двох втікачів з Чернігівщини затримали прикордонники відділу “Косино”. Під час патрулювання околиць села Запсонь, правоохоронці затримали ухилянтів, яких організатори незаконної переправи направили у цього села. Ухилянти повинні були заплатити переправникам по 7 тис. доларів.

Нагадаємо, на початку червня прикордонники затримали двох братів з Львівщини. Вони не зупинялися на вимогу охоронців кордону, тож прикордонникам довелося здійснити попереджувальний постріл вгору, аби зупинити втікачів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності