• Головна
  • Україна
  • Змучились та подзвонили рятувальникам: у горах затримали двох ухилянтів

Змучились та подзвонили рятувальникам: у горах затримали двох ухилянтів

Змучились і зателефонували рятувальникам: прикордонники затримали в горах двох ухилянтів

Військовозобов’язані зізнались, що хотіли незаконно потрапити до Румунії горами

Двоє мешканців Чернівецької області вирішили подолати гірський маршрут і потрапити до сусідньої Румунії, оминаючи пункти пропуску. Однак заблукали та ослабли, тому викликали рятувальників. Про це повідомили у Держприкордонслужбі у п’ятницю, 14 червня.

Як йдеться в повідомленні, вранці рятувальники ДСНС отримали виклик від чоловіків, які заблукали в горах поблизу кордону. На пошуки вирушила група прикордонників та гірських рятувальників та зрештою відшукала двох чоловіків.

Чоловіки намагались перетнути кордон горами в дощову погоду

“Правоохоронці з’ясували, що двоє чоловіків, мешканці Чернівецької області, планували, подолавши гірський маршрут, потрапити до Румунії, минаючи пункти пропуску. Вийшли вночі і були впевнені, що зранку вже будуть за кордоном. Проте не розрахували свої сили. До того ж погода у вигляді щільного холодного дощу явно не сприяла любителям піших походів,” — зазначили у Держприкордонслужбі. Двоє військовозобов’язаних розповіли, що заблукали та змучилися, тому вирішили кликати на допомогу рятувальників.

На порушників склали адмінпротоколи за спробу незаконного перетину державного кордону.

Нагадаємо, на Одещині прикордонники виявили у вантажівці з зерном 41 схованого ухилянта. Чоловіки намагалися нелегально перетнути кордон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності