• Головна
  • Україна
  • У Празі затримали підозрюваного у вбивстві 9-річної українки в Німеччині

У Празі затримали підозрюваного у вбивстві 9-річної українки в Німеччині

Підозрюваного у вбивстві 9-річної українки в Німеччині затримали

Поліція затримала 36-річного мешканця Молдови, якого підозрюють у вбивстві біженки Валерії

У столиці Чехії затримали підозрюваного у вбивстві 9-річної українки Валерії у Німеччині, ним виявився громадянин Молдови. Про це повідомили у п’ятницю, 14 червня, у німецькому виданні Spiegel.

Як йдеться в повідомленні, поліція затримала 36-річного громадянина Молдови. Раніше чоловік вже був у розшуку за німецьким та європейським ордерами на арешт. Наразі його взяли під варту в Чехії та мають якнайшвидше доставити до Німеччини.

У вбивстві дівчинки підозрювали двох чоловіків

Раніше місцеві видання повідомляли, що правоохоронці розглядають причетність до злочину двох чоловіків, серед яких колишній хлопець матері загиблої Валерії, а також її переслідувача. Як згодом повідомило видання Bild, один з підозрюваних, а саме колишній хлопець матері дівчинки Григорій, надав журналістам алібі. Чоловік заявив, що на момент зникнення дитини лікувався у стоматолога в Туреччині, а в Німеччину повернувся тоді, як тіло вже знайшли, 12 червня.

Нагадаємо, 12 червня у німецькому місті Дебельн виявили тіло 9-річної Валерії з України, яка вважалася зниклою безвісти з 3 червня. Тіло дитини виявили у невеликому підліску поза стежками. Правоохоронці розслідують вбивство. Прокуратура повідомила, що ознак сексуального насилля над дитиною немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності