Внаслідок зіткнення поїздів у Чехії загинули дві українки

У масштабній аварії потягів у Чехії загинули дві українки

Через зіткнення пасажирського та вантажного потягів у Чехії постраждали 34 людини

У ніч на четвер, 6 червня, внаслідок зіткнення пасажирського та вантажного потягів у Чехії загинули дві українки, повідомили у МЗС України. Пасажирський поїзд рухався в напрямку українського міста Чоп.

Загалом загинули чотири людини

Уночі поблизу чеського міста Пардубіце пасажирський поїзд “Прага — Кошице” чеської компанії RegioJet зіткнувся з вантажним потягом, який рухався йому назустріч. Як зазначили у повідомленні, до складу пасажирського поїзда входять причіпні вагони до українського міста Чоп. В ході рятувальної операції виявили чотири тіла без ознак життя, серед загиблих дві українки. Громадянство двох інших загиблих ще не встановили. “Ще 34 особи зазнали незначних поранень та отримали медичну допомогу на місці. Окремих осіб доставлено до медичних закладів міста Пардубіце та Градець Кралове,” — додали в МЗС.

Станом на 4 год рятувальну операцію завершили. на місці події та на постійному зв’язку з рятувальниками та правоохоронцями перебуває представник Консульства України в чеському місті Брно.

Нагадаємо, пасажирський поїзд сполучення Прага — Кошице прямував до українського міста Чоп та по дорозі зіткнувся з вантажним поїздом, який перевозив карбід кальцію і прямував у зустрічному напрямку. На момент зіткнення в поїзді перебували понад 300 пасажирів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності