• Головна
  • Україна
  • "Укрзалізниця" надіслала зайчика 4-річному хлопчику, який загубив іграшку у потязі до Львова

"Укрзалізниця" надіслала зайчика 4-річному хлопчику, який загубив іграшку у потязі до Львова

листівка "Укрзалізниці"

Маленький хлопчик втратив зайчика у потязі, а "Укрзалізниця" надіслала йому дивовижний подарунок

Мережу зворушила історія про 4-річного Ярослава, який під час поїздки потягом до Львова загубив улюблену м'яку іграшку - плюшевого зайчика. Згодом "Укрзалізниця" відправила подарунок хлопчику. Про це розповіла його мама Наталія Красота у п’ятницю, 24 травня.

Залізничники не змогли знайти загублену іграшку, але надіслали хлопчику новий сюрприз

Жінка разом зі своїм маленьким сином їхала потягом Кам'янець-Подільський — Львів, та під час поїздки хлопчик забув у вагоні свого улюбленого плюшевого зайчика. Мати написала офіційне звернення до "Укрзалізниці", але не дуже сподівалася, що зайчика вдасться знайти та повернути. Однак через кілька днів жінка отримала від "Укрзалізниці" посилку. Всередині була іграшка — зайчик, а також зворушливий лист, написаний від руки працівниками залізниці.

"Привіт, друже! Ми зустріли твого Зайчика в одному з наших вагонів. Уявляєш, він вирішив помандрувати залізницею! Тоді ми випили з ним чаю і вмовили повернутися до Ярослава та розповісти про свої пригоди. Не дивуйся, що він виглядає трішки інакше. Подорожі змінюють людей, а зайчиків – і поготів! Але всі зміни на краще! Тримай міцно тих, кого любиш", – написали залізничники.

Наталія написала у себе на сторінці, що одна маленька забута іграшка змогла наповнити світлом та радістю серця багатьох людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності