• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті прикордонники затримали групу ухилянтів: серед них мешканець Львівщини

На Закарпатті прикордонники затримали групу ухилянтів: серед них мешканець Львівщини

Затримання ухилянтів

Прикордонники зупинили мікроавтобус з сімома порушниками

На Закарпатті прикордонники затримали групу з семи осіб, які намагалася нелегально перетнути кордон з Румунією. Серед затриманих був провідник - 28-річний житель села Велятино, який за грошову винагороду мав відвезти шістьох чоловіків до кордону. Про це у неділю, 19 травня, повідомили у Держприкордонслужбі.

За переправлення ухилянтів організатори розраховували отримати 72 тисячі доларів

Завдяки попередньо отриманій інформації прикордонники зупинили мікроавтобус Volkswagen, який провідник використовував для перевезення нелегалів. Шістьох чоловіків, які планували незаконний перетин кордону, затримали. Серед них були два жителі Івано-Франківської області, два жителі Тернопільської області, один з Київської та один зі Львівської областей.

Проти організатора нелегальної переправи порушено кримінальне провадження. Тепер йому загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі. Щодо шістьох ухиолнятів, які планували незаконно перетнути кордон, складено адміністративні протоколи. Їхні справи будуть розглядатися в суді.

Нагадаємо,на Закарпатті працівники ДБР затримали прикордонника, який застрелив мешканця Дніпра під час спроби нелегально перетнути українсько-румунський кордон. На законні вимоги зупинитися невідомий не відреагував, а навпаки — почав втікати в напрямку держрубежу. Тіло чоловіка виявили з кульовим пораненням голови.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності