• Головна
  • Україна
  • В застосунку Резерв + авторизувалися понад 150 тис. українців

В застосунку Резерв + авторизувалися понад 150 тис. українців

В застосунку Резерв + авторизувалися понад 150 тис. українців

Застосунок став доступним для завантажування у суботу, 18 травня

В перші години роботи застосунку Резерв+ у ньому авторизувалися понад 150 тис. українців. Ще сотні тисяч чекають своєї черги — через захист від хакерських атак функції застосунку відкриваються частині користувачів із затримкою. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони України у суботу, 18 травня.

“Станом на зараз 150 000 громадян вже успішно авторизувалися у застосунку Резерв+, і ще сотні тисяч запитів — у черзі. Застосунок захищений від DDOS-атак та намагань ворога його зламати, тому функція авторизації може працювати не у всіх одночасно”, — йдеться у повідомленні.

У Міноборони також додали, що для користувачів застосунку працює цілодобова технічна підтримка, яка працює над виправленням помилок, а також реагує на скарги та зауваження.

Нагадаємо, з 18 травня в Україні набув чинності оновлений закон про мобілізацію. Згідно з ним, усі військовозобов’язані громадяни повинні оновити свої облікові дані до 16 липня. Зробити це можна через застосунок Резерв+, у ТЦК та СП, або ж у ЦНАП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності