• Головна
  • Україна
  • Міноборони запустило застосунок для оновлення даних військовозобов’язаних

Міноборони запустило застосунок для оновлення даних військовозобов’язаних

Міноборони запустило застосунок для оновлення даних військовозобов’язаних

Мобільний застосунок Резерв+ буде доступний в App Store та Google Play Store з 18 травня

Міністерство оборони України створило мобільний застосунок для оновлення даних військовозобов'язаних, призовників та резервістів. Застосунок Резерв+ стане доступним на електронних майданчиках тоді ж, коли набуде чинності новий Закон про мобілізацію — 18 травня, повідомила пресслужба Міноборони напередодні запуску.

За допомогою мобільного застосунку Резерв+ військовозобов’язані зможуть оновити свої облікові дані онлайн. Застосунок стане доступним в App Store та Google Play Store із суботи, 18 травня. При оновленні даних військовозобов’язаним не видаватиметься направлення на військово-лікарську комісію. Його можуть виписати згодом, і лише за потреби.

Інструкцію того, як можна оновити свої дані за допомогою застосунку Резерв+, Міністерство оборони опублікувало на своєму YouTube-каналі. Після оновлення, користувачі зможуть одразу переглянути всю інформацію про себе, яка є у реєстрі Оберіг.

З 18 червня у застосунку Резерв+ також з’явиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про статус людини як військовозобовʼязаного, призовника або резервіста.

Нагадаємо, з 18 травня за новим законом про мобілізацію усі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 календарних днів зобов’язані оновити дані про своє місце проживання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності