• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті прикордонник застрелив 39-річного ухилянта під час втечі за кордон

На Закарпатті прикордонник застрелив 39-річного ухилянта під час втечі за кордон

Фото умовне

Працівника ДПСУ затримали — йому готують повідомлення про підозру в перевищенні службових обов’язків

На Закарпатті працівники ДБР затримали прикордонника, який застрелив мешканця Дніпра під час спроби нелегально перетнути українсько-румунський кордон, повідомило "Інтерфакс-Україна" у пятницю, 17 травня.

Тіло чоловіка виявили з кульовим пораненням голови

За даними ДБР, ввечері середи,15 травня, прикордонний наряд помітив чоловіка, який наближався до українсько-румунського кордону. На законні вимоги зупинитися невідомий не відреагував, а навпаки — почав втікати в напрямку держрубежу.

“Під час переслідування втікача військовослужбовці здійснили кілька попереджувальних пострілів із табельної зброї. Згодом вони виявили тіло чоловіка з кульовим пораненням голови”, — уточнили в пресслужбі ДБР.

За інформацією бюро, загиблий — 39-річний уродженець Дніпра, мав при собі туристичне спорядження та закордонний паспорт.

Наразі одного з причетних прикордонників затримано. Йому інкримінують перевищення влади та службових повноважень. Триває ретельне розслідування для встановлення всіх деталей та обставин інциденту. Вилучено докази — особисті речі загиблого та зброю прикордонників. Допитано причетних військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності