• Головна
  • Україна
  • Верховна рада звільнила віцепрем’єра Олександра Кубракова

Верховна рада звільнила віцепрем’єра Олександра Кубракова

Олександр Курбаков

Верховна Рада України проголосувала за відставку Олександра Кубракова з посади віцепрем'єра з відновлення України

Парламент України звільнив Олександра Кубракова з посади віцепрем'єр-міністра з відновлення України та міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. За це рішення проголосували 272 народні депутати. Сам Кубраков не був присутнім у залі засідань під час голосування. Про це у четвер 9 травня повідомив нардеп Ярослав Железняк.

“За” проголосували 272 народних депутати

Після звільнення Олександр Кубраков прокоментував ситуацію на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що керівництво фракції та прем'єр-міністр Денис Шмигаль не обговорювали з ним це рішення.

“Завжди готовий до відкритого діалогу та детального звіту щодо роботи Міністерства за всіма напрямками у моїй відповідальності. Керівництво фракції та очільник Уряду Денис Шмигаль зі мною це рішення не обговорювали. На засідання фракції та профільного комітету не був запрошений”, — написав Олександр Кубраков.

Він також нагадав, що з травня 2021 року очолював Міністерство інфраструктури, а з грудня 2022-го став віцепрем'єром з питань відновлення та міністром нового об'єднаного відомства. “Щодо голосування за даний проєкт постанови Верховною Радою — за 5 років спільної роботи ми пройшли великий шлях. З абсолютною більшістю — шлях в одному напрямку. Кожен приймає рішення відповідно до своїх переконань і несе за це відповідальність”, — написав Олександр Кубраков.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності