• Головна
  • Україна
  • По 7 тисяч євро з людини: На кордоні з Румунією спіймали групу ухилянтів

По 7 тисяч євро з людини: На кордоні з Румунією спіймали групу ухилянтів

затримання ухилянтів

Семеро чоловіків хотіли незаконно перетнути кордон з місцевим провідником

Біля українсько-румунського кордону прикордонники затримали сімох ухилянтів та місцевого жителя-провідника, які намагалися незаконно перетнути кордон. Організатора самої операції затримали в авто неподалік. Про це у вівторок, 7 травня, повідомили у Держприкордонслужбі.

Послуги перетину вартували по 7 тисяч євро з кожного

За даними прикордонників, чоловіків затримали на ділянці пункту пропуску "Красноїльськ". З'ясувалося, що кожен із затриманих, які намагалися потрапити до Румунії, заплатив організатору по 7 тисяч євро. Під час затримання двоє ухилянтів чинили опір прикордонникам і навіть побили одного з них. Тому правоохоронцям довелося стріляти в повітря для застереження.

Також прикордонники виявили два автомобілі, в яких перебували ще троє осіб. Ними виявилися організатор нелегальної переправки людей через кордон та двоє водіїв, які підвозили "клієнтів". Стосовно всіх порушників складені адміністративні протоколи. Організатора та його спільників підозрюють у вчиненні кримінального злочину — переправленні людей через кордон. Їм загрожує кримінальна відповідальність.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності