• Головна
  • Україна
  • Двоє волинян поверталися в Україну з-за кордону вплав через річку

Двоє волинян поверталися в Україну з-за кордону вплав через річку

Волиняни вплав через річку поверталися в Україну з заробітків

Двоє чоловіків поверталися в Україну через відсутність роботи в Німеччині. Для цього вони одягнули гідрокостюми і вирішили плисти річкою Західний Буг

Прикордонники виявили поблизу українсько-польського кордону двох чоловіків, які намагалися вплав потрапити в Україну. Зловмисників затримали й склали на них протоколи, повідомили у п’ятницю, 26 квітня у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Обидвоє затриманих прямували в Україну з Німеччини

Як повідомили прикордонники, порушниками виявилися двоє братів віком 25 і 26 років, мешканці Камінь-Каширського району Волинської області. Чоловіки кілька років проживали в Німеччині, але через відсутність роботи вирішили повернутися в Україну. “Вони незаконно перетнули держрубіж з Польщі в Україну, перепливши річку Західний Буг. На це вказував і одяг порушників, який був геть мокрим. Щоправда, під одежею чоловіки мали гідрокостюми,” — зазначили у Держприкордонслужбі.

З собою чоловіки мали запас харчів та інструмент для перерізання дроту, який планували використати для розрізання загороджень. Порушників виявив прикордонний наряд. Порушників доправили до підрозділу та склали щодо них адміністративні протоколи за незаконне перетинання державного кордону України. Рішення про покарання прийматиме суд.

Нагадаємо, у середу, 24 квітня, прикордонники виявили 39-річного ухилянта, який плив до Молдови на надувному човні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності