• Головна
  • Україна
  • Нове меню в Інтерсіті: Укрзалізниця змінила постачальника харчування

Нове меню в Інтерсіті: Укрзалізниця змінила постачальника харчування

Харчування в поїзді

Фірма "Понтем.УА" замість WOG організовуватиме харчування пасажирів у поїздах Укрзалізниці

Укрзалізниця обрала компанію ТОВ "Понтем.УА", яка наступні 5 років організовуватиме харчування пасажирів у поїздах Інтерсіті+. Наразі переможцю направлено намір про укладання угоди. Про це у вівторок, 23 квітня, повідомила “Укрзалізниця”.

Укрзалізниця запросила до участі в тендері понад 40 українських та міжнародних компаній. 7 з них взяли участь в аукціоні, включно з великими АЗК, ресторанними холдингами, кав'ярнями та кейтеринговими фірмами. Під час торгів за право організовувати харчування для пасажирів швидкісних поїздів "Понтем.УА" запропонувала 3,6 млн грн — вдвічі більше від початкової ціни тендеру.

Компанія буде забезпечувати харчування в 16 швидкісних поїздах

“Укрзалізниця зберігатиме право погоджувати асортимент і ціни на продукцію, щоб вони лишались доступними для пасажирів, а також контролюватиме якість надання послуг через зворотний зв’язок від пасажирів”, — йдеться у повідомленні.

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ "Понтем.УА" створили 7 років тому, власником є литовська компанія Baltijos paslaugų grupė, кінцевий бенефіціар – Ірмантас Норкус, Фірма спеціалізується на постачанні готових страв школам, дитячим садкам, лікарнями, державним та приватним підприємствам. 

До слова, з 2016 року послуги харчування пасажирів швидкісних поїздів Інтерсіті та Інтерсіті+ надавала група WOG (Вог Рітейл та Вог Кафе). У 2023 році Антимонопольний комітет України заявив, що УЗ створила длля WOG привілейоване становище щодо конкурентів і має забезпечити конкурентний механізм відбору нового постачальника.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності