• Головна
  • Україна
  • За 320 тис. грн ворожка обіцяла привабити коханого для юної тернополянки

За 320 тис. грн ворожка обіцяла привабити коханого для юної тернополянки

20-річна тернополянка, аби приворожити хлопця заплатила “ворожці” понад 320 тисяч гривень.

Правоохоронці намагаються встановити особу аферистки

20-річна тернополянка, аби приворожити хлопця заплатила аферистці понад 320 тисяч гривень. Про це 9 квітня повідомила поліція Тернопільської області.

Як повідомили у поліції, із заявою про шахрайство звернулася мати ошуканої дівчини. Вона повідомила, що невідома жінка виманює в її доньки великі суми грошей. Як з’ясували правоохоронці, 20-річна тернополянка знайшла оголошення про послуги ворожіння в Instagram. У листуванні з дівчиною аферистка пообіцяла провести ритуал, який допоможе впоратися з проблемами в особистому житті.

За перший сеанс дистанційного ритуалу тернополянка заплатила 5 тисяч гривень. “Далі псевдоворожка запевнила дівчину, що за один раз досягнути бажаного результату не можливо, оскільки, потрібно провести енергетичну чистку й зняти шкоду. Протягом семи місяців зловмисниця надавала «послуги» й виманювала гроші у потерпілої. Дівчина виконувала всі умови й прислухалася до слів аферистки, аби та приворожила до неї коханого. Проте вона жодного разу з нею не бачилася і не спілкувалася особисто”, — повідомила поліція.

Коли мати дізналася за що платить її дочка, то одразу ж звернулася за допомогою до поліцейських. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактами шахрайства і намагаються встановити особу зловмисниці.

Нагадаємо, пенсіонерка з Сумщини стала жертвою шахрая, який видавав себе за нареченого з-за кордону. 71-річна жителька Сум втратила 90 тис. гривень, повіривши невідомому, який вдавав з себе закоханого в неї іноземця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності