• Головна
  • Україна
  • ПриватБанк попереджає про тимчасове припинення роботи сервісів

ПриватБанк попереджає про тимчасове припинення роботи сервісів

Приват24

З опівночі до 7 ранку призупинять онлайн-платежі, а також роботу банкоматів та терміналів

Вночі, 6 квітня, ПриватБанк проводитиме регламентні роботи на своєму процесинговому центрі. У зв'язку з цим, банк тимчасово призупинить проведення операцій з платіжними картками. Про це у п’ятницю, 5 квітня, повідомила пресслужба банку.

Не працюватимуть також банкомати, термінали самообслуговування та POS-термінали

Роботи розпочнуться о 00:05 ночі 6 квітня і триватимуть до 07:05 ранку. Протягом цього часу будуть недоступні операції з картками, а також робота банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів. За словами представників банку, ці планові регламентні роботи спрямовані на збільшення потужностей та підвищення безпеки обробки операцій з платіжними картками.

“Зазвичай регламентні роботи ми робимо у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій. Якщо у період проведення робіт ви плануєте оплати картками - радимо зробити це заздалегідь, чи відкласти на кілька годин”, — пояснили у Приватбанку.

Процесинговий центр ПриватБанку щогодини в середньому обробляє від 1,7 до 3 мільйонів операцій з картками. Тому модернізація цієї системи є важливою для забезпечення безперебійного обслуговування клієнтів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності