• Головна
  • Україна
  • Невдалий шантаж: експрацівники медлабораторії хотіли отримати гроші за викрадені конфіденційні дані

Невдалий шантаж: експрацівники медлабораторії хотіли отримати гроші за викрадені конфіденційні дані

Невдалий шантаж: експрацівники медлабораторії хотіли отримати гроші за викрадені конфіденційні дані

Чоловік та жінка викради дані лікарів та пацієнтів

У Києві судитимуть двох експрацівників відомої медичної лабораторії. Чоловік та жінка викрали конфіденційну інформацію з бази даних та вимагали гроші від керівництва установи за її нерозповсюдження. Про це 5 квітня повідомили у кіберполіції.

Слідчі знайшли у комп’ютерах експрацівників викладену інформацію

До Оболонського управління поліції Києва надійшла заява від представників відомої медичної лабораторії, про те, що невідомі вкрали конфіденційну інформацію щодо лікарів та клієнтів з їх бази даних. Слідчі з’ясували, що викрадачами є двоє експрацівників цієї лабораторії. Правоохоронці не розголошують назви медичної лібораторії.

41-річний чоловік та 48-річна жінка шантажем хотіли отримати гроші від керівництва установи за нерозповсюдження викраденої інформації. Під час обшуків у їхньому помешканні правоохоронці виявили на комп’ютерах викрадену інформацію.

“Зловмисники скопіювали конфіденційну інформацію відносно лікарів та клієнтів медлабораторії та хотіли отримати гроші від керівництва установи за нерозповсюдження викрадених даних”, — йдеться у повідомленні правоохоронців. Слідчі повідомили чоловіку та жінці про підозру. Їм загрожує до шести років ув’язнення

Нагадаємо, школяр із Києва створив канал із порнографічним контентом і шантажував дітей. До поліції звернулися батьки дітей, чиї фото з’явилися у мережі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності