• Головна
  • Україна
  • Юрій Ігнат прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил

Юрій Ігнат прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил

Юрій Ігнат

“Було важко і точно не буде соромно”

Юрій Ігнат 17 березня прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил. “Було важко і точно не буде соромно”написав він на своїй сторінці у Facebook.

“Ноутбук, світло і камера – це основні інструменти, які постійно носиш з собою, буквально спиш із ними)). За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі, слабо тримає батарея, але написане, змонтоване і опубліковане з цього ноута назавжди увійшло в світову історію., яку сьогодні власною кров’ю пишуть українці”, — розповів Юрій Ігнат.

Він також запевнив, що залишатиметься на зв’язку, а також подякував “усім медіа, з ким довелось працювати. Усім, хто допомагав, і всім, хто критикував”.

“Дякую командувачу Повітряних Сил Миколі Олещуку та керівному складу нашого виду за підтримку та велику довіру. Це – головне в нашій роботі!”, — написав Юрій Ігнат.

А також він побажав успіхів та ефективності наступнику. “Сподіваюсь, у нього вийде ще краще!”, — написав Ігнат.

Що цьому передувало

У суботу, 16 березня, Юрій Ігнат залишив посаду речника Повітряних Сил. Після звільнення він залишиться у ПС ЗСУ, проте працюватиме за іншим напрямком.

Юрій Ігнат обіймав посаду речника повітряних сил ЗСУ з 2018 року. 27 травня 2022 року президент України Володимир Зеленський нагородив його орденом Данила Галицького. Хто замінить Юрія Ігната на посаді речника ПС ЗСУ наразі невідомо.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності